Koninklijke Enschedese Leo Harmonie

De Leo
De Koninklijke Enschedese Leoharmonie (ook wel “De Leo” genoemd) is een harmonieorkest in originele bezetting. De vereniging heeft op dit moment zo’n 60 leden, van alle leeftijden. De Leo Harmonie kent een opleidingsorkest en een A-orkest (zeer gevorderde muzikanten). Er wordt populaire muziek gemaakt in diverse stijlen. Voor liefhebbers van slagwerk beschikt de Leo ook over een slagwerkgroep. Deze repeteert op donderdagavond voorafgaande aan de repetities van de beide orkesten.

Naast het muzikale gebeuren is het sociale aspect eveneens van groot belang. De vereniging beschikt over een gezellig clubgebouw en ontwikkelt allerlei activiteiten zoals klootschieten, jeugdweekenden, sinterklaasviering, feestavonden etc.

Bestuur en leden zijn overtuigd van het belang en bestaansrecht van een muziekvereniging als “de Leo”. Een vereniging die voor afleiding, onderlinge betrokkenheid, plezier en muzikale ontwikkeling zorgt, in een tijd die vooral wordt gekenmerkt door individualisme en een toename van zakelijkheid.

Kom eens langs in ons gebouw aan de Blekerstraat 77-A 7513 DS in Enschede

Bekijk de website »

« Terug naar het organisatie overzicht