Sjors Sportief en Creatief

Sjors Sportief en Creatief Zomer

‘Sjors Sportief en Creatief’ is een sport- en cultuur kennismakingsconcept waarbij basisschoolleerlingen naschools op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met diverse sporten en creatieve activiteiten.

In het schooljaar 2018-2019 hebben 82 sport- en cultuurorganisaties kennismakingslessen aangeboden. Bijna 1700 kinderen hebben dit schooljaar hieraan meegedaan. Een resultaat waar we trots op zijn! Voor schooljaar 2019-2020 zitten we (op moment van schrijven, mei 2020) op 2079 kinderen die mee hebben gedaan aan Sjors!

2020-2021

En ook in schooljaar 2020-2021 continueert dit project: alle kinderen van alle Enschedese basisscholen begin oktober het Sjorsboekje.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 5 oktober. De activiteiten die aangemeld zijn vinden plaats buiten schooltijd tussen 16 oktober 2020 en juli 2021. Kinderen kunnen zich aanmelden voor activiteiten via www.enschedeactief.nl.

Sjors Zomer

In de zomervakantie van 2020 bundelen we (voor het eerst) ook de activiteiten die in deze periode vallen in Sjors Zomer. Lees hier meer over op deze pagina.

Jouw aanbod ook via Sjors?

Boekje: Zorg dan dat jouw aanbod vóór 1 september op de website sportstimulering.nl staat.

Website: op de website kan je je aanbod ook later nog toevoegen. In het vroege voorjaar publiceren we een flyer, waarmee we hernieuwde aandacht vragen voor Sjors. Alle activiteiten worden door (de ouders/verzorgers van) de kinderen “geboekt” via de website. De website speelt dus een cruciale rol, het boekje is de fysieke vorm om aandacht te vragen en te tonen wat het zoal in het aanbod zit.

Meer informatie over de werkwijze lees je in deze informatiebrief.

Vragen?

Stel ze aan Quinta via quinta@cultuurinenschede.nl.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht