: Kunstzinnige workshops

Diverse workshops van Tekenbubbels.
Alle workshops kunnen in overleg ook op een ander dagdeel.

Schilder je vakantie-uitzicht.
Nagenieten van je vakantie-omgeving. Breng je mooiste foto’s mee, deze gebruiken we als uitgangspunt voor een kleurrijk, abstract schilderijtje. Schildervaring niet noodzakelijk.
Maandag 31 augustus en maandag 7 september 19.30-22.00. €25,00 per avond, All-in.

In or out of control?
Twee avonden waarin we met veel laagjes op een doek en papier werken, met verf, met structuren, met onverwachte materialen en vormen. Verras of ontroer je zelf door de bijzondere vormen en werking van deze avond.
Maandag 14 september en maandag 21 september, van 19.30-22.00u. €25,00 all-in.
——————————————————————————————————————————-
Innerlijk behang

Als gedachten wordt verwerkt zien mensen foto’s op het scherm van de geest.
Wonderlijk vormen en kleuren heeft onze binnenwereld. We werken vier avonden aan beelden die in je binnenste/onbewuste leven. Beelden die diep weggestopt zijn of net onder de oppervlakte sluimeren. Onze innerlijke beelden die nu in het licht willen komen om gezien en omarmd te worden. Het creëren van deze beelden helpt ons om balans en heelheid te ervaren. Het proces is belangrijker dan het eindresultaat.
Vier avonden van ca. 2,5 uur: €100,00, all-in.
maandag 12 oktober 26 oktober, 9 november en maandag 30 november, 19.30-22.00u.
——————————————————————————————————————————
Vijf avonden beeldend werken rond verlies. Rouw is het proces waarin je afscheid moet nemen van iets of iemand. Dat kan van alles zijn: verhuizing, scheiden, overlijden, kinderen uit huis, e.a. Afscheid nemen gaat gepaard met verdriet en emoties. Schilderen en tekenen kan een uitlaatklep zijn bij allerlei gebeurtenissen in je leven, maar het kan ook een bron zijn waaruit je weer kracht kunt putten.

In een serie van vijf avonden op beeldende wijze uiting geven aan de gevoelens en emoties rond dit verlies. In een klein groepje gaan we op verschillende manieren en met verschillende materialen aan het werk.
Komt u liever individueel? Bel dan voor overleg.
De kosten zijn €25,00 per avond en €115,00

Geplaatst door:
Sandra Knaap, Tekenbubbels
E-mail adres:
sandra@tekenbubbels.nl
Telefoonnummer:
0626900706

« Terug naar het overzicht