: BOYS WON’T BE BOYS – Lokale versie in Enschede

De voorstelling Boys Won’t Be Boys is opzoek naar mensen uit Enschede en omstreken om hun verhaal te delen in het theater.

* komende vrijdag 15 oktober om 20:30 komen we bij elkaar in Concordia *

BOYS WON’T BE BOYS is een landelijk theater project waarin allerlei verschillende mensen zich op een kunstzinnige manier uitspreken over hun relatie tot mannelijkheid. Bijvoorbeeld een jonge vader die de relatie met zijn eigen vader onderzoekt, een a-seksuele jongen die iets zingt, een barman die over zijn angsten vertelt, een transman over zijn transitie, enz. We willen laten zien hoe verschillend mannen zijn en hoe we de ruimte vinden om onszelf te zijn. We vinden dit een belangrijk geluid in deze tijd.

Waarom willen we jullie uitnodigen?
Volgend voorjaar gaan we in Enschede aan de slag met een lokale versie van de voorstelling. Deze wordt uitgevoerd op 18 mei in de Kleine Willem. Omdat we benieuwd zijn naar jullie lokale verhalen en daar een podium aan willen geven. Er is ruimte voor professionele performers en voor amateurs, voor jong en oud, voor beginner en gevorderde, voor man, vrouw, homo, hetero, bi, trans, non-binair, kortom voor iedereen. In dit project gaan we met jullie individueel in gesprek om een korte act/performance/uiting te maken van wat jou bezig houdt of inspireert rondom de thema’s gender, seksualiteit, hokjes denken en mannelijkheid. Samen vormt dit één groot kunstwerk/voorstelling die we aan het publiek presenteren.

Wie ben ik?
Ik ben Rikkert van Huisstede, theatermaker, docent en initiatiefnemer van het project. Ik heb veel ervaring met de thematiek en het werken met verschillende mensen. Als begeleider en regisseur vind ik het leuk om samen met jou/jullie tot een kernachtig verhaal te komen, zodat we het publiek kunnen ontroeren en inspireren.

Komende vrijdag 15 oktober speelt de landelijke voorstelling in Concordia. Het begint om 20:30 uur.
Het idee is dat mensen die mee willen doen eerst komen kijken. En zich daarna aanmelden via de website www.boyswontbeboys.nl
Je kunt een kaartje kopen voor vrijdag via deze link. https://www.concordia.nl/theater/boys-wont-be-boys-rikkert-van-huisstede/15-10-2021-20-30

Hopelijk tot vrijdag!

Met liefs van Rikkert en het team van Boys Won’t Be Boys

Geplaatst door:
Rikkert van Huisstede
E-mail adres:
rikkert@zoujijhetzijn.nl
Telefoonnummer:
0613037605

« Terug naar het overzicht