: Dirigent FC Twente Voetbalkoor

Over ons:
Het FC Twente Voetbalkoor is een gezellig koor dat is opgestart in 2010 samen met stichting ‘Scoren in de Wijk’. In de loop der jaren heeft ons koor zich ontwikkeld tot een gepassioneerde groep van ongeveer 23 zangers en zangeressen. Wij zijn op zoek naar een getalenteerde muzikaal leider die ons tijdens repetities en optredens kan begeleiden op piano en nieuw repertoire instudeert.

Wat we zingen:
Ons repertoire omvat een breed scala aan nummers, van de opzwepende liederen die in het stadion weerklinken, zoals “Sweet Caroline” en “You’ll Never Walk Alone”, tot bekende popliedjes waar we een voetbalthema aan hebben toegevoegd. Daarnaast zingen we ook ‘normale’ popliedjes zoals “Country Roads”, een ABBA-medley en ‘’We Will Rock You’’. Een aantal keer in het jaar zingen we in de omloop van het stadion tijdens wedstrijden. Daarnaast treden we regelmatig op in zorgcentra en op korendagen.

Jouw rol:
Als dirigent van het FC Twente Voetbalkoor ben jij de drijvende kracht achter het voetbalkoor. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van repetities en optredens, het verbeteren van onze zangkwaliteit en het inspireren van ons koor om steeds beter te worden. Je hebt de mogelijkheid om onze muziekarrangementen aan te passen en nieuwe ideeën in te brengen om ons repertoire te verrijken. Je hoeft geen pianovirtuoos te zijn maar moet wel in staat zijn om handig en functioneel te begeleiden.

Wanneer en waar we repeteren:
Onze repetities vinden plaats op donderdagavond van 19:30 tot 21:00 in het gezellige Speeltuingebouw de Jeugd aan de Anthoniusstraat in Hengelo. Hier komen onze leden samen om te oefenen en na de repetitie te genieten van een drankje in de derde helft.

Wie we zoeken:
– Een muzikaal leider die het concept van het koor kan waarderen
– Iemand die enthousiast is over de muziek
– Iemand die in staat is om muzikale arrangementen aan te passen en nieuwe ideeën te introduceren.
– Partijen kunnen inzingen/inspelen is een pre
– Iemand die goed kan communiceren en samenwerken met koorleden en het bestuur.

Wat we bieden:
– Een goede financiële vergoeding
– De mogelijkheid om jezelf muzikaal te ontwikkelen
– Ondersteuning en begeleiding rondom de overdracht van de huidige dirigent
– Een gezellige club zangers/zangeressen waar zowel muzikaal werken als de derde helft belangrijk is

Interesse?
Neem contact op met voorzitter Lenneke Herben via lennekeherben@home.nl of met de huidige dirigent Dries Banierink via dries_banierink@hotmail.com. Je bent altijd welkom om een keer te komen kijken!

Geplaatst door:
Dries Banierink
E-mail adres:
dries_banierink@hotmail.com
Telefoonnummer:
0638418946

« Terug naar het overzicht