: Doe mee als locatie of act bij Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren opent voordeuren in Enschede

Huiskamers en acts kunnen vanaf nu worden aangemeld

 

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren zoekt huiskamers en acts.
Gluren bij de Buren komt voor de tweede  keer naar Enschede op zondag 4 februari 2024. Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden het vloerkleed als podium, in huiskamers van Deppenbroek tot Boswinkel.
Huiskamers en acts kunnen worden aangemeld tot en met zondag 10 december via
www.glurenbijdeburen.nl

 

Allerlei soorten optredens zijn welkom op het podium van Gluren bij de Buren. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek.
Ook huiskamers in alle soorten en maten kunnen aangemeld worden. De programmamakers zoeken een act die past bij het formaat van het thuistheater. 

 

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. Vind meer informatie of meld je aan tot en met zondag 10 december via www.glurenbijdeburen.nl

 

Het festival vindt plaats in 24 gemeenten: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Assen, Baarn, Beverwijk, Delft, Den Haag, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Haarlem/Bloemendaal, Helmond, Hilversum, Leiden, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Rotterdam, Utrecht, Zeist en Zoetermeer.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren

Wanneer: Zondag 4 februari tussen 12:00 en 17:00 

Waar: In alle wijken van Enschede

Entree: Eigen bijdrage 

Meer informatie en aanmelden tot en met zondag 10 december via 

www.glurenbijdeburen.nl 

Geplaatst door:
Gluren bij de Buren
E-mail adres:
info@glurenbijdeburen.nl
Telefoonnummer:

« Terug naar het overzicht