: Music All Enschede zoekt enthousiaste en ervaren regisseur

Wie zijn wij

Music All Enschede is enthousiast en levendig amateur musicalgezelschap; dé plek waar onder professionele begeleiding gewerkt wordt aan talent, op een persoonlijk uitdagend niveau. Al sinds 1950.

Music All biedt kwalitatief hoogstaande musicalproducties en uitvoeringen voor iedereen. Dit combineren wij met een groot enthousiasme en gezelligheid binnen de vereniging. Samen deelt Music All de passie voor musical!

Hard werken aan de kwaliteit van de producties en vereniging werd eerder al beloond: 
In 2019 en 2020 mocht Music All zich landelijk ‘Club van het Jaar’ noemen.
Music All ontving al meerdere malen nominaties voor een Amateur Musical Award: Beauty & The Beast (2016), Heerlijk Duurt Het Langst (2017) en Little Shop of Horrors (2019).

Voor onze nieuwe musicalproductie ‘Big Fish’ zijn wij op zoek naar jou!

Als regisseur heb je ervaring met het genre musical en al eerder producties geregisseerd.
Jij bent iemand die de groep duidelijk durft aan te geven welke richting je op wilt, omdat je een heldere visie voor ogen hebt. Met jouw enthousiasme kun je de groep, maar ook elk lid van de groep individueel motiveren en daarmee iedereen laten stralen in zijn/haar eigen kracht/talent.

Samen met onze muzikaal leider Leo Bekendam en onze repetitor en pianist Tasco Silva vorm je ons artistiek team. Jullie streven er naar het beste uit de groep te halen en ondersteunen elkaar daarin.
Het is van belang dat jullie een gezamenlijk visie delen om daarmee een spetterende voorstelling op de planken te brengen in het najaar van 2022. Wij werken tevens samen met een productieleider, die veelal de organisatorische zaken op zich neemt.

De uitvoeringsweek van Big Fish is 2-5 november 2022; we willen starten met regie vanaf mei/juni 2022.
Het is erg gewenst dat je de gehele productieperiode betrokken bent om je zo goed mogelijk te kunnen verdiepen in het stuk, maar ook een fijne samenwerking kunt creëren met de groep.

Ervaring met choreograferen is een pré.

Vergoeding is op ZZP-basis.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 februari 2022.
Na jouw sollicitatie plannen we samen een geschikt moment voor een gesprek in.

Denk je na het lezen van deze vacature: “Hé, dat ben ik!”, stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar secretariaat@music-all.nl. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan contact op met onze voorzitter Roy Koops via voorzitter@music-all.nl of 06 53 92 88 11.

Meer informatie over Music All is te vinden op www.music-all.nl en op onze sociale media pagina’s.

Geplaatst door:
Music All Enschede
E-mail adres:
secretariaat@music-all.n
Telefoonnummer:
06-53928811

« Terug naar het overzicht