: Opgelet! Wereldpremière musical. Acteurs gezocht.

Voor de kindermusical PLASTANIA zijn wij op zoek naar kinderen, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar die hieraan mee willen doen. Het betreft een musical waarmee wij kinderen en volwassenen ervan willen overtuigen dat plastic niet meer in onze wereld hoort!

Grappige dialogen, te gekke songs en grandiose kostuums. En een vergoeding voor de repetities. Hiervoor zoeken wij kinderen die het leuk vinden om op de bühne te acteren en te zingen.

Om je aan te melden, zien wij graag een korte video van maximaal 1 ½ minuut, waarin jullie je zang-, en acteertalenten laten zien. Ervaring is een pré, maar niet verplicht!

Wij – Gabi Sutter (schrijver, regisseur, en zangeres), en Joey van Gelden (veelzijdig musicus) – bekijken alle videos.

Maar…deze oproep gaat ook aan de ouders! Misschien heeft u zelf ook zin om samen met de kinderen op het podium te staan??

De repetities beginnen eind juli/ begin augustus.

De 2 optredens zullen begin oktober tijdens het Duits-Nederlands festival “Die tolle Woche” voor groot publiek plaatsvinden in Enschede en in Münster.

Dus, iedereen die zin en tijd heeft om deel uit te maken van PLASTANIA, stuur a.u.b. je video naar: joeyvangelden@hotmail.com

Vragen graag aan 0618455100 (Joey). Voor Duits bel naar 0160-175662 (Gabi)

Geplaatst door:
Joey van Gelden
E-mail adres:
joeyvangelden@hotmail.com
Telefoonnummer:
0618455100

« Terug naar het overzicht