: Regionaal zangtalent en gemengd koor gezocht

Gezocht: regionaal zangtalent

Op 25, 26 & 27 maart 2022 wordt voor de eerste keer het Sing-A-Long concert gehouden: hèt meezing festijn van 2022, op vliegveld Twenthe.

Een grote oude hangar in Enschede, de plek waar de grootste muzikale kroeg uit de grond is gerezen. Bij binnenkomst staat er een muzikaal trio al gezellige meezingers te spelen. Er wordt u een warm welkom geheten, en u verheugt zich natuurlijk nu al naar meer.

Bij binnenkomst ziet u al dat onze grootste kroeg van alle gemakken is voorzien, zo kan er een biertje worden gedronken, is er een dansvloer en voor de iets oudere jongeren is er de mogelijkheid om gezellig aan een tafel te gaan zitten. Alles is ingericht als een leuke Amsterdamse kroeg, zoals die uit de Jordaan u kent ze wel, met die leuke oude tafelkleden, oude schemerlampen en leuke schilderijen.

Tijden het Sing-a-Long concert komen bezoekers in een rollercoaster van muzikale hoogtepunten terecht.

Zangtalent en gemengd koor gezocht

De organisator van het Sing-a-Long concert (Show- & Marchingband EVC) is opzoek naar regionale zangers, zangeressen, koren en/of semiprofessionele artiesten.

Je zult deze dagen live worden begeleid door een projectorkest, samengesteld uit 4 verschillende muziekverenigingen uit en rondom Enschede.
Door het samenvoegen van deze orkesten ontstaat er een orkest/bigband van ruim 60 personen onder aanvoering van Show & Marchingband EVC onder leiding van Dirigent Peter Smits.

Daarnaast zijn we ook opzoek naar een groot gemengd koor die hun medewerking willen verlenen aan dit muzikale spektakel.

Het repertoire bestaat uit 3 of 4-stemmige arrangementen van onder andere het “dorp” van Wim Sonneveld, Earth song van Michael Jackson, Make you feel my love van Adelè en natuurlijk de speciaal gearrangeerde Amsterdamse medley en de toppers medley.
Centraal staat dat jij kunt genieten van jouw unieke talent op het gebied van spel en zang. Je wordt hierbij ondersteund door een enthousiast en gepassioneerd artistiek team
In 4 a 5 maanden tijd wordt er naar vier voorstellingen op 25-26 en 27 maart 2022 toegewerkt.

Vanwege dit redelijke korte tijdsbestek is het belangrijk dat je ook buiten de repetities tijd besteedt aan dit project.
Heb je zin in een uitdaging en kijk je uit naar samen zingen? Meld je dan aan voor dit geweldige Sing-a-Long project!

Aanmelden kan via; info@evc-enschede.nl
Zie voor meer informatie over ons onze facebookpagina en onze website

Geplaatst door:
Martijn Brohuis | Show- & Marchingband EVC
E-mail adres:
voorzitter@evc-enschede.nl
Telefoonnummer:
0636485375

« Terug naar het overzicht