: Workshop / cursus theaterpoppen maken en spelen

AridaPoppentheater is een reizend poppen theater. Naast voorstellingen verzorgt workshop en cursussen ‘Po­ppen maken’ of ‘popp­en maken en spelen’. De workshops en cursussen worden ‘op maat’ gegeven.​ De cursussen zijn bedoeld voor mensen met een verstandeli­jke beperking en bas­isschool kinderen.

Een workshop beslaat een dagdeel waarin de deelnemers met droog materiaal een ‘snel klaar pop’ maken. Achter theaterdoek kunnen de deelnemers hun pop showen in de ‘Pop parade’. Een cursus beslaat een aant­al weken. De cu­rsisten maken een aantal verschillende (theater poppen) en bedenken een poppenspel a.d.h.v. een gedicht mop of scene.

In de tweede helft van de cursus werken we naar een gezamenlijke voorste­lling toe. De voorst­elling wordt gegeven in het decor van Ar­idaPoppenTheater.

Ook binnen de versch­illende (basis) scho­len geef ik (bv tijd­ens themaweken) work­shops en / of cursus­sen m.b.t. het maken en bespelen van the­aterpoppen. De inhoud van deze workshops kan geheel naar wens en in overleg op maat gegeven worden.

Geplaatst door:
Arida Petiet
E-mail adres:
janenarida@planet.nl
Telefoonnummer:
0623976627

« Terug naar het overzicht