1Twente

Naast de Uittip en de rubriek Kunst van Enschede hebben we vanuit Cultuur in Enschede ook een samenwerking met 1Twente (voorheen Enschede FM).

Wekelijks wordt er op zaterdagochtend (+/-10.15 uur) de mogelijkheid geboden om een kort interview te geven in het programma Weekend Enschede. In dat interview kan je jouw optreden of expositie promoten.

Heb je hier belangstelling voor? Laat jouw interesse hiervoor dan minimaal 1 maand van tevoren weten via quinta@cultuurinenschede.nl.

Het interview

Mocht je gekozen worden voor een interview, krijg je hierover bericht. Je wordt vervolgens die zaterdag rond 10.15 uur gebeld door Friede Wevers, Rita Robers of Henny Wenting (of een van hun collega’s) van Enschede FM. Zij/Hij zal het interview houden.

Ze zal in het gesprek/interview wat vragen stellen over jullie (wie zijn jullie, wat doen jullie,…), zodat je kunt vertellen over jullie optreden.

Tip:

zorg er natuurlijk voor dat je goed voorbereid bent;Enschede FM

  • bedenk wat het doel is van het gesprek en wat je echt kwijt wilt (vooral de inhoud van de activiteiten, de locatie, aanvangstijd, etc.).
  • Advies is om niet voor jezelf een heel verhaal uit te schrijven en te willen voorlezen. Dat komt op de radio niet goed over.
  • Noteer voor jezelf enkele aandachtspunten die je wilt benoemen en ga echt het gesprek aan.