Week van de Amateurkunst


De WAK biedt een podium voor mensen die in hun vrije tijd met kunst bezig zijn. Amateurkunst wordt in de spotlight gezet!
Stadgenoten laten zien hoe gepassioneerd zij bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang en andere kunstvormen. In één week tijd zijn vele groepen en individuen actief met diverse activiteiten. 

 

WAK 2018 – 2 t/m 10 juni

In 2018 zal de WAK voor de 8e keer plaatsvinden.
Alle informatie over de mogelijkheden tot deelname zijn na te lezen op www.wakenschede.nl

Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) zijn in gemeenten door heel Nederland activiteiten te bezoeken waarbij de passie en het plezier van amateurkunst centraal staan.

Je bent amateurkunstenaar als je je in je vrije tijd met muziek, zang, dans, beeldende kunst, theater, etc bezig houdt. Amateurkunst zegt daarmee niets over het niveau van wat jij doet, alleen dat je er je brood niet mee verdient.

Als amateurkunstenaar kan je aan de WAK meedoen, door jezelf (als individu, duo, groep of vereniging) in die week te laten zien. Je kan deelnemen door bijvoorbeeld een optreden te geven, een workshop te organiseren, een expositie te regelen of een open repetitie te geven.

Door alle activiteiten te verzamelen in 1 programmaoverzicht tonen we hoe mooi en divers het culturele veld van de stad is. Zo promoten we samen het hele culturele veld.

Kijk voor meer informatie op www.wakenschede.nl

Vragen: mail naar info@wakenschede.nl


Voorgaande edities: 

  • WAK 2016 – 28 mei t/m 5 juni
  • WAK 2015 – 30 mei t/m 7 juni
  • WAK 2014 – 24 mei t/m 1 juni
  • WAK 2013 – 25 mei t/m 2 juni
  • WAK 2012 – 2 t/m 10 juni
  • WAK 2011 – 1e editie