Informatiebijeenkomst CultuurNoabers

Back to Events
Event:
Informatiebijeenkomst CultuurNoabers
Start
14 februari 2022 20:00
Einde:
14 februari 2022 21:00
Geupdate:
13 januari 2022
Plek:
online
Adres:
Netherlands

Bericht van CultuurNoabers:

Onlangs zijn de CultuurNoabers opgericht. Als gevolg van de nieuwe subsidieverordening amateurkunst van de Gemeente Enschede is een aantal koepelorganisaties opgeheven. Tegelijkertijd vraagt de nieuwe subsidieverordening om meer samenwerking. Daarom ondersteunen we met CultuurNoabers samenwerkingen binnen het amateurkunstveld in Enschede.

Enerzijds door te kijken waar behoefte aan is, hoe we mensen daarvoor samen kunnen brengen en wat we met elkaar voor elkaar kunnen betekenen. Anderzijds heel concreet door elkaar te helpen met diverse zaken: geluidsinstallaties, instrumenten,  podiumdelen, accessoires, etc. Alles waar maar behoefte aan is. We worden daarvoor door de gemeente financieel ondersteund.

We stellen ons graag voor aan iedereen. Dit doen we laagdrempelig door op maandag 14 en dinsdag 15 februari een online startbijeenkomst te organiseren. Van 20:00u tot 20:30u zullen we vertellen wie we zijn, wat we van plan zijn en hoe we daar in de toekomst invulling aan willen geven.

Hopelijk zien we jullie allemaal bij een van deze bijeenkomsten. Ben je verhinderd, maar wel geïnteresseerd, meld je dan alsnog bij ons. Dan houden we je op de hoogte en nodigen we je uit voor toekomstige bijeenkomsten. Doe dit vooral, want we mailen nu eenmalig via het mailbestand van cultuurcoach Jacintha Blom.

Aanmelden kan voor iedereen via: https://forms.gle/7UPuYWjzMroYXwHZ7

Tot snel!

Met vriendelijke groet,

CultuurNoabers Enschede