Serious Request 2012 – Het Glazen Huis in Enschede

Back to Events
Event:
Serious Request 2012 – Het Glazen Huis in Enschede
Start
18 december 2012
Einde:
24 december 2012
Geupdate:
20 juni 2012
Plek:
Enschede
Adres:
Netherlands

Van dinsdag 18 december t/m maandag 24 december 2012 staat het Glazen Huis van radio 3FM Serious Request op de Oude Markt in Enschede. Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp.

In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen. Daarnaast wordt iedereen aangemoedigd om met ludieke acties zo veel mogelijk geld in te zamelen.

De meest actuele informatie over Serious Request 2012 in Enschede vind je op www.enschede.nu/seriousrequest.
Daar staat bijvoorbeeld hoe je jouw actie kan aanmelden. 

Kijk voor meer algemene informatie over het evenement op www.3fm.nl/seriousrequest of www.rodekruis.nl/3fmseriousrequest.

Enschede Promotie fungeert als centraal “loket” in de stad. Om alles in goede banen te leiden is er een projectorganisatie samengesteld, waarbij Enschede Promotie de projectleiding en centrale coördinatie met alle partijen in de binnenstad voor haar rekening neemt. Daarnaast hebben ze enkele werkgroepen opgericht, om zo veel mogelijk verschillende groepen te kunnen bereiken.

Binnen de werkgroep initiatieven & activering fungeer ik (Jacintha) als aanspreekpunt / doorgeefluik van informatie voor het amateurkunstveld. Heb je vragen of ideeën, laat het me weten! Je hoeft jouw actie niet officieel bij mij aan te melden, maar ik hoor graag wat jullie initiatieven zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld bijhouden of er niet 2 precies dezelfde grote acties worden georganiseerd (want dat is ook nadelig qua aandacht / promotie voor de individuele acties) en kunnen we groepen / mensen die samenwerking zoeken aan elkaar verbinden.