Training ‘Financien voor muzikanten’

Back to Events
Event:
Training ‘Financien voor muzikanten’
Start
21 april 2013
Einde:
30 mei 2013
Kosten:
10
Geupdate:
17 maart 2013
Adres:
Verenigde staten van Amerika

In samenwerking met Atak (waar Daisy Oosterbaan bezig is met talentontwikkeling) en Daan Vaneker is een nieuwe workshop opgezet. Deze workshop gaat voornamelijk over de wijze waarop jij binnen jouw muzikale werk bezig kunt zijn met de boekhouding.
Een aanrader voor iedere muzikant die geld wil verdienen met zijn of haar werk omdat in 2 bijeenkomsten alle beginselen en aandachtspunten voorbij komen.

Training financiën voor professionele muzikanten
Wanneer factureer je met 6 % en wanneer is het 21% BTW? En hoe zit het dan met je technici of crew? Koop je je instrumenten privé of zakelijk? En hoe ga je om met contracten van managementbureaus?

Iets met bomen en bos…
Er zijn veel regeltjes én veel uitzonderingen voor muzikanten. Voorstelbaar dus dat je hierdoor niet precies weet wat wanneer van toepassing is. In 2 avond workshops financiën voor professionele muzikanten behandelen wij onder andere deze zaken. De training is geïnspireerd door een boek van Femke Hogema ‘financiën voor zzp’ers‘ en een boek van Tom Lamers ‘Musiconomie‘.

Docent: Daan Vaneker is een enthousiaste ondernemer met een ruime praktijkervaring in diverse financiële functies. Kennis van administratie, belastingadvies en financieel management. Oprichter van Economen Netwerk en Administratie.net.

Data: 2 avonden, exacte data volgen zo snel mogelijk
Zaal open: 19:15 uur
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Atak Café
Kosten: € 10,- (dus slechts €5 per avond) 

Aanmelden bij Daisy Oosterbaan: daisy@atak.nl.