Vervolgsessie ‘De toekomst van amateurkunst’

Back to Events
Event:
Vervolgsessie ‘De toekomst van amateurkunst’
Start
10 februari 2022 20:00
Einde:
10 februari 2022 21:30
Geupdate:
13 januari 2022
Plek:
volgt nog...
Adres:
Netherlands

Afgelopen najaar was er een inspiratiesessie van Ferenc van Damme bij Prismare. Hij vertelde daar zijn boeiende verhaal over de veranderde samenleving, en we bespraken kort welke impact dat op jullie als amateurkunstgroepen kan hebben.

Donderdagavond 10 februari is de vervolgbijeenkomst hiervan. Dan gaan we met de mensen in gesprek die bij het verhaal van Ferenc denken: ‘Hier moeten we misschien wat mee!’

Het gaat er daarbij niet om dat je je hele vereniging/organisatie meteen overhoop gooit. We willen je uitdagen om met een (kleine) actie of activiteit te gaan testen. Wat kan je doen? En misschien met wie? Hoe begin je?

Waar ging het ook alweer over?

  • In september was er een webinar van de provincie, speciaal voor amateurkunstgroepen. Deze webinar ging over de vraag hoe amateurkunstgroepen kunnen opbloeien in een sterk veranderende samenleving. Samen met een collega-cultuurmakelaar mocht ik (Jacintha, Cultuurcoach Enschede) tijdens de webinar iets vertellen over een traject wat we jullie willen aanbieden als vervolg.
    De webinar is nu terug te kijken op YouTube: Provincie Overijssel | Cultuurparticipatie – YouTube
    Daarin zie je o.a. ook Ferenc van Damme, die heel kort iets vertelt over de veranderende samenleving.
  • In oktober was vervolgens de lokale inspiratiesessie door Ferenc van Damme. Die sessie is niet opgenomen. Maar wil je dit verhaal nog een keer horen, dan zijn er twee manieren:

 

Wil je er donderdagavond 10 februari bij zijn?
Meld je dan uiterlijk 3 februari aan via dit formulier.

Foto: Studio Vers Bestuur