Workshop Crowdfunding

Back to Events
Event:
Workshop Crowdfunding
Start
31 oktober 2023 19:30
Einde:
9 november 2023 21:30
Geupdate:
4 oktober 2023
Plek:
diverse locaties in Overijssel
Adres:
Netherlands

Deze cursus wordt aangeboden vanuit Rijnbrink.

Kijk voor meer info over locatie, data en het aanmeldformulier op www.rijnbrink.nl/amateurkunstenaar/
Let op: aanmelden kan tot 22 oktober.

Inhoud workshop:

Activiteiten organiseren zoals concerten, voorstellingen, festivals en exposities is niet altijd makkelijk. Vaak moet je me een klein budget en een kleine groep mensen bergen werk verzetten. Je moet op zoek naar geld, een locatie, vrijwilligers, materialen, publiek en er moet ook nog wat aan de publiciteit worden gedaan. De ambitie ligt hoog en een volgende keer begin je weer van vooraf aan. Hoe mooi zou het zijn als dit anders zou kunnen.

Crowdfunding kan jouw initiatief een stap verder brengen. Het levert je naast het benodigde geld ook een betrokken netwerk op. Een netwerk dat je helpt bij het realiseren van jouw plannen. Met geld. Met materialen. Met hun tijd en kennis. En dat niet eenmalig, maar voor een langere tijd.

Micha van de Water is al jaren crowdfunding-expert en richt zich op projecten in de maatschappelijke sector. Relatief kleine projecten die worden gestart door enthousiaste mensen, die vol passie en beleving werken aan projecten die impact maken op de mensen in hun omgeving.

Ben jij ook op zoek naar wat extra budget, wat extra menskracht, publiciteit en een betrokken netwerk? Kom dan naar de Inspiratiesessie Crowdfunding levert meer op dan geld alleen!, door Micha. Ontdek of crowdfunding ook jouw project een boost kan geven.