Workshop Fondsenwerving

Back to Events
Event:
Workshop Fondsenwerving
Start
13 mei 2014 19:30
Einde:
13 mei 2014 22:00
Geupdate:
25 maart 2014
Plek:
Nationale Reisopera
Adres:
Perikweg, Enschede, Netherlands

Workshop Fondsenwerving

op zoek naar geld voor uw organisatie
Doel: helder krijgen wat er bij fondswerving komt kijken en kunnen beoordelen of dit een geschikte manier is voor uw organisatie.

Toelichting
De workshop gaat over hoe u geld kunt vinden voor het doel van uw organisatie. Er zijn vele mogelijkheden om aan geld te komen: een aanvraag indienen bij fondsen, bij uw gemeente, bij bedrijven (sponsoring) en eigen inkomsten (o.a. via internet).  Hoe maakt u een duidelijke fondsaanvraag:  u krijgt tips  en weet valkuilen te omzeilen.  De opbouw en indeling van een aanvraag wordt besproken en ook  aan welke onderwerpen  aandacht moet worden besteed.  Hoe maakt  u gebruik van het fondsenboek en andere bronnen?

Tot 1 mei 2014 kunt u zich hier voor deze workshops aanmelden. Na aanmelding sturen wij u een ontvangstbevestiging

ATTENTIE:
In overleg is het bovendien mogelijk deze workshops op afwijkende data en locaties specifiek te organiseren voor bepaalde doelgroepen (bijv. voor alle koren of muziekverenigingen in uw gemeente).

 

Provincie Overijssel en Prins Bernhard Cultuurfonds Overijsel slaan handen ineen om expertise van vrijwilligers die actief zijn voor culturele amateurverenigingen en –instellingen in Overijssel te bevorderen.

Verenigingen kunnen een aanvraag indienen voor Waardebonnen
Daarnaast (ongeacht of u zich wel of niet aanmeldt voor de Waardebonnenactie) is er de mogelijkheid om gratis een of meerdere workshop(s) te volgen. Deze workshops zijn ontwikkeld naar aanleiding van de onderwerpen waar het meeste vraag naar is. De workshops worden tweemaal per jaar op 2 vaste locaties in Enschede en Zwolle gehouden.

Contactpersoon Waardebonnenactie en workshops:
Ineke Bruggeman (bereikbaar van ma t/m do)
telefoonnummer 038-4999339 of via overijssel@cultuurfonds.nl

 

Planning workshops 1e halfjaar 2014:
Enschede – Locatie: De Reisopera, Perikweg 97; aanvang 19.30 uur
Dinsdag 13 mei Workshop Fondsenwerving
Dinsdag 20 mei Workshop Werving vrijwilligers
Dinsdag 27 mei Workshop PR/communicatie