Infosessie regelingen Provincie Overijssel & PBCF

Back to Events
Event:
Infosessie regelingen Provincie Overijssel & PBCF
Start
11 maart 2021 19:30
Einde:
11 maart 2021 20:30
Geupdate:
22 februari 2021
Vanuit de overheid is er geld beschikbaar om culturele verenigingen te steunen in tijden van corona. Als ondersteuners van het culturele veld merken we dat er behoefte is aan informatie hierover.
.
Daarom organiseren we in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuur Fonds (PBCF) en de Provincie Overijssel een informatiesessie over deze tijdelijke regelingen.

.

Programma

Gedurende één uur bespreken we de basisinformatie van vier regelingen:

Eerder stond ook op het programma de regeling MKB vouchers. Deze heeft echter het plafond bereikt, hierop kan niet meer aangevraagd worden. In plaats hiervan vertellen we daarom over Het Verhaal van Overijssel 2.0.

.

Informatiesessie

Daarom houden we in samenwerking met de Provincie Overijssel een online informatiesessie. Met daarin de inhoud van de regelingen, geïllustreerd met praktische voorbeelden.

..

Interactie

Tijdens deze korte informatiesessie van 1 uur, bespreken we vier verschillende regelingen aan de hand van voorbeelden. Tijdens de informatiesessie is geen chat of Q&A. Na de tijd krijg je per mail de informatie van de regelingen, en de contactpersonen per mail toegestuurd. Als je na afloop van de sessie vragen hebt, kan je die rechtstreeks stellen bij de juiste personen van de regelingen.

De infosessie wordt opgenomen en is later terug te kijken. Als deelnemer ben je niet in beeld of te horen. Je hebt dus ook geen camera of microfoon nodig.

..

Doelgroep

Culturele stichtingen, verenigingen en andere rechtspersonen die een subsidieaanvraag kunnen doen. Maar ook mensen die verbonden zijn aan een culturele club, zoals dirigenten, vrijwilliger coördinatoren, algemeen bestuursleden etc.

.

Aanmelden nodig

Deze avond is voor alle culturele verenigingen in heel Twente. Voor deelname is aanmelden nodig om het linkje te krijgen, waar de webcast live gestreamd wordt. Na het aanmelden krijg je een linkje naar de bijeenkomst.

Opname webcast

Kijk de webcast van 11 maart hier terug: https://www.cultuurinenschede.nl/infosessie-provinciale-regelingen-opname-webcast/