Culturele Zondagen Enschede weer van start!

Met een nieuwe projectorganisatie en mogelijk in een nieuw jasje staan er ook in 2013 weer een aantal Culturele Zondagen Enschede op het programma.

Hierbij willen wij je van harte uitnodigen voor een informatiebijeenkomst over de Culturele Zondagen Enschede van 2013.
De bijeenkomst is op maandag 25 maart in de HUB , tussen 17.00 – 19.00 uur.  Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom, de bijeenkomst begint om 17.30 uur. Adres HUB: Boulevard 1945-3, het voormalig SLO-gebouw, ingang aan de busbaan-zijde.

Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de Culturele Zondagen van dit jaar en de Stichting Cultuur in Enschede die sinds 1 januari 2013 dit evenement onder haar hoede heeft.

De eerstvolgende Culturele Zondag Enschede is op zondag 2 juni 2013, als sluitstuk van de ‘Week van de Amateurkunst’ (WAK). Deze week heeft als thema “Kijk, kunst” en dit is ook het uitgangspunt van de Culturele Zondag van 2 juni. 

Heb je belangstelling voor deelname op 2 juni of wil je wat meer informatie, kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 25 maart!

We horen graag wat jullie wensen en ideeën zijn en hoe we jullie bijdrage aan de CZ zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. De opzet van de CZ zal hier en daar anders zijn dan in het verleden, en daar willen we jullie graag deelgenoot van maken en jullie advies over horen. 

Aanmelden: zou je ons uiterlijk vrijdag 22 maart via quinta@culturelezondagenschede.nl  willen laten weten of je bij de informatiebijeenkomst aanwezig kunt en wilt zijn?

Mocht je niet op maandag 25 maart kunnen maar wel meer informatie willen dan kun je al je vragen  mailen naar info@culturelezondagenschede.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Hartelijke groeten,  we hopen je/jullie te zien op 25 maart,

Projectteam Culturele Zondag Enschede
Quinta Clason/Anke Peeters Weem
info@culturelezondagenschede.nl

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht