1e editie Van Haag tot Wal Festival in het najaar

We brachten jullie al op de hoogte van het feit dat de Culturele Zondagen gaan stoppen. In plaats daarvan komt er dit jaar een nieuw festival: het Van Haag tot Wal Festival.

Hier laten cultuurmakers zich inspireren door verrassende en intieme locaties in de kleine straatjes van de Enschedese binnenstad. Verhalen over de locatie van vroeger én nu komen letterlijk tot leven in de vorm van een korte voorstellingen, concerten en een aantal pop-up exposities.

De eerste editie stond gepland op 6 juni maar door de corona-crisis heeft de organisatie deze helaas moeten cancellen. De najaarseditie staat gepland op zaterdag 31 oktober. Daar worden nu alle pijlen op gericht.

Heb je iets verrassends?
Ben je een vereniging die iets op de plank heeft liggen dat heel goed zou passen bij verhalen van vroeger of nu over de binnenstad? Of ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een nieuwe verrassende act/activiteit? Of heb je een plan in combinatie met een andere kunstvorm?
Laat het dan weten aan de organisatie.

Je kunt projectleider Audry Hoemakers mailen via audry@concordia.nl

Binnenkort vind je meer informatie op www.van-haag-tot-wal-festival.nl en via de social media-kanalen.

1 reactie op “1e editie Van Haag tot Wal Festival in het najaar”

  1. riet voogd schreef:

    in principe wil Sertac Tekin Voogd wel graag deelnemen met haar mosaiek kunstwerkjes. Ze wil ook wel ter plaatse klleine workshops geven om haar kennis te delen. Correspondentie via mij omdat ze alleen Turks en Engels spreekt en een beetje Nederlands

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht