Enschedese Uitdaging daagt u uit!

De Enschedese Uitdaging bouwt bruggen tussen het bedrijfsleven en de samenleving. Logo_Enschedese_Uitdaging
Dat doen we door het stimuleren en organiseren van maatschappelijk betrokken ondernemen in Enschede en het tot stand brengen van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Om zo oplossingen te realiseren voor maatschappelijke vraagstukken.

Wij bemiddelen tussen aanbod van bedrijven en vragen van maatschappelijke organisaties. In de vorm van menskracht (handen, kennis en kunde), materialen (spullen en ruimtes).
We zijn een ondernemersnetwerk met een gezamenlijke doelstelling: het verbeteren van de leefkwaliteit voor de inwoners van Enschede door het creëren van zoveel mogelijk verbindingen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Enschede.

De Uitdaging is een landelijk concept dat al jaren heel succesvol is. Er zijn inmiddels in 10 plaatsen een Uitdaging en zo’n 30 in oprichting in heel Nederland. Binnenkort gaat de Nederlandse Uitdaging van start als kennis en expertisecentrum voor alle lokale Uitdagingen. Kijk voor meer informatie op de Arnhemseuitdaging.nl.

U kunt bij ons een projectaanvraag indienen via het aanvraagformulier.
Hebt u hulp nodig bij een strategisch vraagstuk, wilt u een bouwklus realiseren, heeft u behoefte aan materiaal maar kunt u er lastig aan komen of heeft u extra handen nodig? Laat het ons weten.
Als u deze week nog een aanvraag indient, kunnen we deze volgende week al meenemen in de eerste Matchgroepvergadering.
Bel of mail voor meer informatie naar Monique Beernink, Manager Enschedese Uitdaging, 06-34991134 of info@enschedeseuitdaging.nl.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht