Iedereen heeft een mooi idee! Wat doe jij er mee?

Door: I-workspace

Vind begeleiding, kennis en een netwerk bij i-workspace in de bibliotheek in Enschede

Iedereen heeft wel eens een gaaf, goed, innovatief of leuk idee. Het idee hebben is de eerste stap. Het idee ook uitvoeren is net zo belangrijk. Als je aan de uitvoering wilt beginnen, kan je soms wel wat hulp gebruiken. Meestal kan dat met mensen die je al kent. Soms heb je ook mensen nodig die je nog niet kent of heb je extra kennis of geld nodig. Daarmee willen we je helpen met i-workspace.

De i-workspace is een plek in de bibliotheek in het centrum van Enschede waar inwoners met een goed idee komen, om ondersteuning te krijgen bij het realiseren van hun idee. Een voorbeeld hiervan is Pauline; zij is op zoek naar een groter stuk grond om haar inspiratietuin verder te kunnen ontwikkelen. Ook Angele komt bij i-workspace. Zij heeft hulp nodig bij het schrijven van subsidieaanvragen voor de theatervoorstelling die ze wil maken met (ex-)psychiatrisch patiënten. En Marianne maakt gebruik van de mogelijkheid van i-workspace om studenten in te zetten voor het schrijven van projectplannen.

I-workspace maakt het realiseren van jouw idee makkelijker. We hebben contacten bij veel organisaties, zoals Domijn, De Posten, Saxion, de provincie en de gemeente. We kunnen kennis inschakelen van Saxion en haar studenten. We ondersteunen je bij het vinden van financiering voor jouw idee. Tenslotte organiseren we bijeenkomsten waar je initiatiefnemers ontmoet en kennis op doet.

Uitgangspunt voor de i-workspace is dat jij zelf met jouw idee aan de slag gaat. Het blijft jouw idee! En wij ondersteunen je we waar we kunnen.

Wil je meer weten? Kijk eens op onze website: www.i-workspace.nl

Je kan altijd donderdags even langskomen in de bibliotheek om kennis te maken en te vertellen over jouw idee. Mailen mag natuurlijk ook naar enschede@i-workspace.nl

 

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht