Loket Tussentijds

Ondernemers en initiatiefnemers die tijdelijk (winkel)ruimtes in Enschede zoeken en vastgoedeigenaren die locaties beschikbaar hebben, melden zich voortaan aan bij Loket TUSSENTIJDS.

Leegstaande panden en braakliggende terreinen staan open voor allerlei bedrijfsmatige, culturele of maatschappelijke invullingen voor een periode van 0 tot 5 jaar. Totdat een permanente invulling in beeld is.

Vraag en aanbod leegstand
Loket TUSSENTIJDS matcht vraag en aanbod zodat initiatiefnemers/ondernemers, samen of individueel, op de juiste locatie landen. Ook bemiddelt Loket TUSSENTIJDS tussen vastgoedeigenaren/makelaars en gebruikers om voor alle partijen tot een zo gunstig mogelijke overeenkomst te komen.

Win-win situatie
De gemeente beschouwt leegstand als veelbelovende ruimtes voor dynamiek en talent. Een goede tijdelijke invulling geeft de leefbaarheid een impuls en houdt de woon- en leefomgeving aantrekkelijk, levendig en veilig. Een pand blijft in gebruik en de maatschappelijke functie van de omgeving blijft behouden. Dit alles draagt bij aan een gezonde economie, positief imago en het waardebehoud van het pand. Een tussentijdse oplossing van leegstand levert voordelen voor omwonenden, vastgoedeigenaren, makelaars en gebruikers.

Voor meer informatie: tussentijds.enschede.nl

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht