Open Huis Cultureel Enschede

Zaterdag 15 september presenteren de Enschedese culturele instellingen zich tijdens het Open Huis. Met bijzondere optredens, exposities, uiteenlopende activiteiten en kijkjes achter de schermen krijg je tussen 12.00 – 17.00 uur een voorproefje van het nieuwe seizoen.  Je kunt gemakkelijk van de ene naar de andere locatie hoppen om te zien wat het nieuwe seizoen te bieden heeft.  Alle deelnemende culturele instellingen zijn deze middag gratis toegankelijk.

Het Open Huis van Cultureel Enschede is een onderdeel van het UITfestival Overijssel. Onder deze noemer presenteren de Overijsselse theaters en andere culturele instellingen zich van 1 tot en met 15 september voor de tweede keer gezamenlijk aan het publiek. Kijk voor meer informatie op .

In Enschede nemen de volgende culturele instellingen deel: Rijksmuseum Twenthe, De Muziekschool Twente, Poppodium Atak, De Muziekbank, Prismare (UITDAag 2012), Jeugdtheater Sonnevanck, Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede, TwentseWelle, Concordia film, theater, expositie, TETEM kunstruimte, Het Vestzaktheater, de Nationale Reisopera en het Nederlands Symfonieorkest. Bibliotheek Enschede is aanwezig op de UITDAag van Prismare.

Kijk voor meer informatie op www.enschede.nu/openhuis.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht