Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief & Creatief

Vanaf 8 oktober kunnen alle basisschoolleerlingen van het reguliere onderwijs uit gemeente Enschede zich via  www.sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere sport- en of cultuurkennismakingscursussen.

 

Maandag 8 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van 70 sport- en cultuurorganisaties van gemeente Enschede. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool kunnen kennis maken met diverse sporten of culturele activiteiten binnen de gemeente. Dit gebeurt door middel van zogeheten kennismakingscursussen.

Voor My van basisschool IOK De Globe was er nog een mooie prijs! Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met maar liefst 855 stemmen! Uit handen van Quinta Clason, medewerker van Cultuur in Enschede, en Sportaal directeur Bas Morsink kreeg zij het eerste Sjorsboekje met haar tekening op de voorkant en een waardecheque voor een middag gratis zwemmen bij het Aquadrome met haar hele klas!

Sjors Sportief & Creatief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport en/of cultuur. Voor meer informatie, kijk op http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/. Menzis Zorgverzekeraar ondersteund Sjors Sportief en Creatief.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht