Schrijfwedstrijd

De provincie Overijssel weet hoe belangrijk het is dat mensen zich creatief kunnen uiten én dat ze daarin ondersteund worden. Daarom steunt ze de WAK.

Ze biedt daarom een gratis workshop én de schrijfwedstrijd ‘Misversta(a)nd’ aan.  

.

Schrijfwedstrijd Misversta(a)nd

“Een misverstand? Als ze nou maar geluisterd had, was het zo slim niet gelopen..”

Opdracht: Schrijf een kort verhaal (maximaal 1000 woorden) over een misverstand. Een andere taal, achtergrond, identiteit, een ander referentiekader. Druk, ruis op de lijn, de radio hard. Elkaar verkeerd begrijpen is zo gebeurd. Maar waar dat toe kan leiden?

Inzenden
Sla je verhaal op als Word-bestand, met als naam van het bestand de naam van de (Overijsselse) gemeente waar je woont en je mailadres. Zie het voorbeeld:

 

 

Stuur een mail met je korte verhaal in de bijlage uiterlijk 30 oktober naar schrijfwedstrijd@misverstaand.nl.

De beste verhalen worden gepubliceerd via het platform www.jijenoverijssel.nl.
De schrijvers van de beste verhalen worden daarnaast uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop Jezelf online presenteren als schrijver. Deelnemers ontvangen uiterlijk 15 november bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Workshop Jezelf online presenteren als schrijver
De schrijvers van de beste verhalen uit elke gemeente in de provincie Overijssel worden uitgenodigd bij de workshop Jezelf online presenteren als schrijver, dinsdagavond 10 december 2019, waarin ze tools aangereikt krijgen zichzelf en hun verhaal digitaal te presenteren (denk: podcast, vlog, luisterboek), om zo een groter publiek te bereiken.

De eindproducten die dit oplevert kunnen vervolgens ingezet worden om het eigen verhaal te promoten, via de eigen (social-)media, maar ook via www.jijenoverijssel.nl.

 

Alle info vind je ook op www.misverstaand.nl

 

 

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht