UT-expertise open voor cultuurverenigingen in de regio

De Wetenschapswinkel UT is de connectie tussen universiteit en samenleving. We zijn actief voor klanten in de regio Twente die willen profiteren van de vakkennis, aanwezig op de Universiteit Twente.

We doen onderzoek, geven advies of zoeken kennispartners. Dit doen we voor: stichtingen, verenigingen, non-profitorganisaties en kleine ondernemers.

Klanten kunnen de Wetenschapswinkel UT vrijblijvend benaderen om de mogelijkheden voor onderzoek of advies nader te bespreken. Ook kan men direct een aanvraag indienen via: www.utwente.nl/wewi (aanvraag onderzoek).

De intake is gratis, de bemiddelings- begeleidings- en uitvoeringskosten houden we zo beperkt mogelijk. De projecten worden zoveel mogelijk geplaatst binnen het lopende onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente.

U kunt over onze projecten lezen in onze Nieuwsbrieven. Deze zijn hier te vinden

De onderzoeksprojecten die wij uitvoeren hebben of een technische achtergrond, of zijn gericht op: marktonderzoek, organisatieadvies, sociaal-wetenschappelijk onderzoek, onderwijskunde of gezondheidszorg. Al deze expertisegebieden zijn bij de UT-faculteiten en onderzoeksinstituten te vinden.

Meer informatie:

Ir. Egbert van Hattem
Coördinator Wetenschapswinkel UT / Portal to Innovation KP

e.vanhattem@kennispark.nl – 053 – 489 4407
Wetenschapswinkel UT – The Gallery – Hengelosestraat 500 – 7521 AN Enschede
www.utwente.nl/wewi

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht