Win € 2500,- voor uw jongerenproject

Participatieprijs 2013 jongerenparticipatie

Heeft uw vereniging of stichting een succesvol project waarin jongeren een rol spelen? Of zijn jongeren een belangrijk onderdeel van uw organisatie, bijvoorbeeld als leden of vrijwilligers? En draagt uw vereniging of stichting daardoor bij aan de maatschappelijke inzet van jongeren? Dan kunt u meedingen naar de Movisie Participatieprijs 2013 en kans maken op 2500 euro.

Tot 15 september kunnen jongerenprojecten aangemeld worden voor de MOVISIE Participatieprijs 2013. Begin oktober worden 25 projecten genomineerd. De jury kiest op basis van deze lijst drie projecten. De winnaar krijgt 2500 euro en de andere twee projecten 500 euro. Maar daarnaast kan de jury kan ook aanmoedigingsprijzen en eervolle vermeldingen geven. Wie met deze prijzen naar huis gaan wordt bekend op 8 november.

Wat voor projecten zoeken ze?
Creatieve en innovatieve projecten die de maatschappelijke inzet van jongeren versterken. Die die meer jongeren verleiden en activeren om maatschappelijke actief te worden. Projecten die inzetten op thema’s als wijk, cultuur, gezondheid, jeugdzorg, arbeidsparticipatie, onderwijs en ontwikkeling, politiek, sport, competentie- en talentontwikkeling, of weerbaarheid. Projecten, waar de inzet voor en door jongeren zichtbaar is.

Movisie

De MOVISIE Participatieprijs bekroont jaarlijks een project dat de participatie van kwetsbare groepen bevordert.

MOVISIE zal de beste projecten op allerlei manieren onder de aandacht brengen. Zodat meer bedrijven en organisaties geïnspireerd raken en er steeds meer mensen kunnen participeren. In 2012 werd de prijs voor het eerst uitgereikt. Thema was toen arbeidsparticipatie.

In 2013 gaat de MOVISIE Participatieprijs over jongerenparticipatie. Wat is de meerwaarde en kracht van de maatschappelijke inzet van jongeren (12-30 jaar)? Meld uw project aan !

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht