Bijeenkomst ‘Subsidiemogelijkheden Ned-Duitse samenwerkingsprojecten’

Dit jaar gaat de nieuwe subsidieperiode van de Europese Unie (2014 – 2020) van start. In het kader van het subsidieprogramma INTERREG „Deutschland-Nederland“ zullen vanaf eind 2014 ongeveer 440 miljoen euro worden geïnvesteerd in de grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland, Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Dat is 60 procent meer dan in de
afgelopen EU-subsidieperiode (2007-2013) ter beschikking stond voor dergelijke samenwerkingsprojecten.

De Euregio nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst „INTERREG V A – Subsidiemogelijkheden voor Nederlands-Duitse samenwerkingsprojecten“ op

dinsdag 24 juni 2014 van 10:00 tot 13:00 uur
in het Theaterhotel, Schouwburgplein 1 in Almelo.

Er wordt o.a. informatie verstrekt over:

  • welke maatregelen subsidiabel zijn,
  • waarop u bij het indienen van een aanvraag moet letten en
  • hoe het regionale INTERREG-programmamanagement van de EUREGIO u kan ondersteunen bij de ontwikkeling van uw projectidee.

U kunt zich aanmelden door vóór 17 juni 2014 het online aanmeldingsformulier in te vullen. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Het aantal deelnemers is beperkt.
Meer informatie, o.a. het programma van de ochtend, lees je in de uitnodigingsbrief en op de site.

 

1 reactie op “Bijeenkomst ‘Subsidiemogelijkheden Ned-Duitse samenwerkingsprojecten’”

  1. Laura Slakhorst schreef:

    Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede werkt en probeert zoveel mogelijk samen te werken met Duitse culturele partners.
    Samenwerkingen zijn o.a. via het Halbstark festival of via projecten als Waor geet ’t opan met kesmis, waaraan Duitse amateur gezelschappen en professionals meewerkten. We willen graag kijken en onderzoeken hoe we deze Duitse samenwerking kunnen uitbouwen en verdiepen ook op het gebiedt van cultuureducatie.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht