Kans op gratis advies op maat

Via het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel kunnen culturele vrijwilligersorganisaties en -verenigingen een bon aanvragen die recht geeft op vijf dagdelen aan professioneel Advies op maat door adviseurs van de SESAM-academie. Dit is mogelijk door een samenwerking van het fonds met de Provincie Overijssel.

Denk aan advies bij financiële zaken, ledenwerving, het maken van een aantrekkelijke website of het opstellen van een marketing- of beleidsplan. De provincie Overijssel maakt dit initiatief door middel van meerjarige financiële ondersteuning mogelijk. Aanmelden voor Advies op maat voor de 2e periode kan tot uiterlijk 1 juli 2013 via de site.

 

Per 1 januari 2013 is het Fonds Advies op Maat amateurkunst Overijssel ingesteld. Gedurende 4 jaar stellen de provincie en het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel middelen beschikbaar in de vorm van 40 waardebonnen per jaar die in principe recht geven op 5 dagdelen ‘Advies op maat’ van de adviseurs van de SESAM-academie. Deze senioradviseurs, die tijdens hun arbeidzame leven gepokt en gemazeld zijn in de top van het bedrijfsleven of bij de overheid, zetten hun kennis en ervaring belangeloos in om met u mee te denken en u te ondersteunen!

Afgelopen april zijn de eerste 20 waardebonnen uitgereikt door Hester Maij, gedeputeerde van de Provincie Overijssel, aan verschillende organisaties en verenigingen.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht