Meedoen aan Beursvloer Enschede? Wees er snel bij!

Een groot maatschappelijke evenement: de Beursvloer Enschede.
Het gratis evenement dat voor iedereen volop kansen biedt en waar u hulpvragen kunt indienen.

Op 1 februari a.s. kunt u deze verwezenlijken op de Beursvloer Enschede bij de Grolsch Brouwerij. Tijdens een samenkomst van maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven en de (semi) publieke sector wordt de mogelijkheid geboden om wensen in vervulling te laten gaan, zonder dat er voor betaald wordt. Vele prominente Enschedeërs zullen een persoonlijk aanbod doen, zoals Peter den Oudsten, Arnold Bruggink, Harm Mannak, Hein Trebbe, Bas Nijhuis, Wim Boomkamp etc. Pak deze kans!

Maatschappelijke betrokkenheid tonen, maar ook durven vragen, wordt bij een terugtrekkende overheid alsmaar belangrijker. Hoe verbonden en actief is uw organisatie? Wat doet u en doen uw medewerkers concreet? Kom naar de Beursvloer Enschede en laat wensen in vervulling gaan. Als u een match maakt op de Beursvloer zou bijv. de uitvoering plaats kunnen vinden op 15 of 16 maart, tijdens de NL Doet dagen van het Oranjefonds. Zo geeft u op twee verschillende momenten invulling aan uw maatschappelijke betrokkenheid.

Ga naar de website: www.beursvloerenschede.nl en meld u aan via het aanmeldingsformulier.
Formuleer uw hulpvraag zo concreet mogelijk. Gaat het om meedenken over uw organisatie, extra handen of juist hulpmiddelen? En wat heeft u als maatschappelijke organisatie te bieden? Meer dan u in eerste instantie denkt. Schroom niet en stap tijdens de Beursvloer op bedrijven af.

Contactgegevens:
Monique Beernink
Beursvloercoördinator Maatschappelijke Organisaties
T. 06-34991134
E m.beernink@enschede.nl
I
  www.beursvloerenschede.nl 

 

1 reactie op “Meedoen aan Beursvloer Enschede? Wees er snel bij!”

  1. Graag doen wij als Ruilkring mee met Beursvloer 2013! Hartelijke groet, Miranda van Druten – Veurink

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht