Ontmoet je passie en doe mee met de WAK!

De WAK (Week van de Amateurkunst) is een evenement van en door amateurkunstenaars: alle activiteiten van deelnemers die in die week plaatsvinden vormen samen het evenement.

De WAK biedt amateurkunstenaars een extra podium door in een programmaoverzicht te laten zien wat er op het gebied van amateurkunst in één week allemaal te doen is in de gemeente. Activiteiten kunnen zijn: optredens, open repetities, workshops, etc.

De bedoeling van het evenement is dat u uw eigen onderdeel organiseert en bekostigt. Daar staat dus tegenover dat u onderdeel bent van een evenement waarmee u uzelf kan promoten. Het promotiemateriaal maken en bekostigen wij.

Naast eigen activiteiten kunt u ook deelnemen aan een aantal centraal georganiseerde activiteiten. Deze zijn veelal gratis. Een overzicht hiervan vindt u in de volgende documenten….

 

2 reacties op “Ontmoet je passie en doe mee met de WAK!”

 1. ron schreef:

  Kunnen jullie wat meer info geven over de locaties waar de optredens
  worden gehouden.

  • Jacintha schreef:

   Optredens tijdens de WAK kunnen overal plaatsvinden in Enschede. De groep die optreedt regelt / bepaalt zelf waar dat is. Er zijn daarnaast ook enkele centraal georganiseerde activiteiten, zoals een samenwerking met de Culturele Zondag. Dat vindt plaats in de binnenstad.
   In het programmaboekje dat gemaakt wordt, zal duidelijk beschreven staan waar alle activiteiten plaatvinden.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht