Sjors 2021-2022

Sjors Sportief en Creatief Zomer

Als je vereniging activiteiten organiseert voor kinderen in de basisschool leeftijd, kan je die gratis onder de aandacht brengen via Sjors Sportief & Creatief.

Alle activiteiten zijn laagdrempelig toegankelijk; deelname is meestal gratis, of de kosten worden zo laag mogelijk gehouden. De activiteiten zijn een leuke kennismaking voor de kinderen in hun vrije tijd met sportieve, creatieve, technologische of wetenschappelijke activiteiten.

Om de activiteiten onder de aandacht te brengen delen we begin september op álle Enschedese basisscholen een boekje uit. Hierin zijn alle aanbieders terug te vinden met (een selectie van) hun aanbod.

Wil je met je vereniging hieraan meedoen en kinderen een leuke tijd geven? En wellicht wel nieuwe leden werven?
Registreer je dan via www.enschedeactief.nl en meld je activiteit voor schooljaar 2021-2022 aan.

Wil je ook in het boekje van Sjors 2021-2022 komen? Dan is onderstaande planning van toepassing:

  • 17 aug: jullie activiteiten staan uiterlijk die dag in het systeem van de website.
  • 20 aug: je krijgt de proefdruk van jullie pagina in het boekje.
    Nb: Valt dit in je vakantie? Zorg dan dat iemand anders in het enschedeactief.nl systeem de mails ontvangt, of toegang heeft tot jouw e-mails.
  • 20 sept: deze week vinden de eerste Sjors activiteiten schooljaar 2021-2022 plaats, en in dezelfde week delen we de boekjes uit op alle Enschedese basisscholen.

Het boekje is een tastbare reminder aan de website/de activiteiten. Om je input in het boekje te krijgen geldt bovenstaande planning.
Voor de website geldt dat er, na registratie als aanbieder, altijd nog toevoegingen (bijv. meer activiteiten) gedaan kunnen worden. Zie www.enschedeactief.nl.

Meer info via quinta@cultuurinenschede.nl.

Sjors Zomer 2021

Zocht je info over Sjors Zomer, of de Zomeractivieiten in Enschede? Kijk dan hier.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht