Tolle Woche

Ook dit jaar organiseert de Gemeente Enschede weer een Tolle Woche: van 29 september t/m 7 oktober zijn er allerlei activiteiten om onze grensligging met Duitsland te belichten. Ook culturele activiteiten horen hierbij.

Heb jij of heeft jouw vereniging al activiteiten in die week gepland staan die te maken hebben met Duitsland, of zou je juist iets nieuws willen verzinnen dat in die week kan plaatsvinden? Graag zien we jouw bijdrage tegemoet.

Zoals je misschien weet is het mogelijk om subsidie aan te vragen i.h.k.v. de regeling stimulering culturele activiteiten. Jouw idee voor de Tolle Woche past hier misschien ook in. Kijk in de verordening voor de voorwaarden of vraag Jacintha Blom. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst tot zo lang er geld is.

Voor meer informatie over de Tolle Woche en de inhoud van de activiteit kun je een mail sturen naar Lisette van Leemput op: l.vanleemput@enschede.nl

Tot 20 juni kan je jouw activiteit melden. Doe dit door een mail te sturen naar bovengenoemd mailadres én het aanvraagformulier op te sturen naar het adres dat in het formulier genoemd wordt.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht