Winter Wonderland – doe mee!

Graag wil ik je namens Enschede Promotie en de Culturele Zondagen attenderen op de mogelijkheid om mee te doen aan Winter Wonderland.

Onder deze naam organiseert Enschede Promotie samen met de binnenstad-partners van 6 december 2014 t/m 4 januari 2015 allerlei winter- en kerstactiviteiten in de binnenstad van Enschede.

Het Ei van Ko is in die periode het culturele plein.
Om helemaal in de kerstsfeer te komen vinden hier in het weekend van 20 en 21 december allerlei culturele activiteiten plaats die passen bij het winterse gevoel, de kerstsfeer en het einde van een bewogen jaar. De Culturele Zondag-organisatie helpt Enschede Promotie met de invulling en organisatie van de culturele activiteiten in het bovenstaande weekend.

Vind je het leuk om in deze sfeervolle periode hier op te treden?
Lees dan de brief met verder informatie en meldt jouw interesse via het aanmeldformulier. Deze moet uiterlijk 16 november bij de organisatie binnen zijn.

1 reactie op “Winter Wonderland – doe mee!”

  1. Margot Vermeulen schreef:

    De Verhalenkraal uit Hengelo wil graag een aantal wintervertellingen organiseren tijdens het Winterwonderland evenement.
    De organisatie heeft al tijdens de laatste netwerkbijeenkomst een visitekaartje van mij ontvangen en ik heb mijn gegevens opgeschreven.

Reactie achterlaten

« Terug naar het nieuwsoverzicht